Aktuellt

Senaste nytt från mig till dig

15 juni, 2020

Letar efter gård med stora ekonomibyggnader?

15 juni, 2020

Då kan Annehill utanför Högeröd, Löberöd, vara rätt för dig. Charmigt bostadshus uppfört på 30-talet. Generösa ytor med stort äldre kostall samt häststall med fyra boxar. Friliggande vagnshus med fem carportplatser och verkstad. 3,42 ha mark. Välkommen att boka tid för visning!

Bostadsbarometern och Hemnets analys

9 juni, 2020

Dagens bostadsbarometer visar att villapriserna i Eslövs kommun ligger stadigt. Prisutvecklingen de senaste tre månaderna är +0.3% och för året -0,4%. För bostadsrätterna visar de senaste tre månaderna -3,3%, men för året +2,0%.

Även Hemnet har positiva tongångar i dagens rapport (nationellt):

Denna månad noterar vi bland annat ett rekordhögt utbud av bostadsrätter. Däremot ser vi ett trendskifte om vi jämför med de tidigare månader som präglats av Corona-pandemin, där utbudet i allt högre utsträckning byggs upp av nya annonser och inte längre av längre försäljningstider. Gällande bostadsrätter ser vi tecken på att prisnedgången från april verkar stannat av. Under maj ser vi indikationer på en stabilisering i marknaden vilket även visar sig i mäklarnas upplevelser. I en undersökning vi genomfört menar 2 av 3 mäklare att de inte märker av en försämrad marknad. Bostadsköparna har blivit mindre negativa enligt Hemnets Köparbarometer där prisförväntningar som återhämtar sig för andra månaden i rad.

Specialerbjudande!

18 maj, 2020

Med tanke på nuvarande omständigheter förespråkar jag enskilda visningar. De enskilda visningarna brukar vara uppskattade av såväl köpare som säljare.

Specialerbjudandet i samband med den nya hemsidan fortsätter:
Vi firar med ett specialerbjudande: vid tecknande av förmedlingsuppdrag under maj och juni ingår både flyttstädning och energideklaration! Varmt välkomna! #ratt_hem#mäklareiskåne#gårdsmäklare#specialerbjudande

Välkommen in!

11 maj, 2020

Kontorshunden Quiz hälsar dig gärna välkommen in på kontoret. Boka gärna din tid för att vara säker på att vi är plats och att kaffet är klart. Om du är allergisk eller hundrädd ser vi till att Quiz tar en paus från sitt kontors ansvar. Välkommen!

Ny statistik från Bostadsbarometern/ Svensk Mäklarstatistik

8 maj, 2020

Här är dagsfärsk statistik från Bostadsbarometern/Svensk Mäklarstatistik över prisutveckling villor i Eslövs kommun.

Många frågar om hur marknaden ser ut och vad vi kan förvänta oss den närmsta tiden. Min uppfattning är att marknaden är relativt stabil i vår region. Sannolikt kommer utbudet av bostäder att minska mot tidigare år, men det kommer troligen också att göra att prisnivån endast sjunker marginellt. Tittar man på svaren i Mäklarsamfundets undersökningar kan man se att merparten av landets mäklare tror på något lägre utbud, marginell prisnedgång eller stillastående priser och att 27% av mäklarna upplever att bankerna blivit mer restriktiva med nya bolån.

Statistiken över landet visar att det såldes fler bostäder i april 2020 än motsvarande månad så väl 2018 som 2019.